21.5 C
Gandia
Dilluns, 29 maig, 2023

Xeresa s’uneix al Segell de Qualitat Turística SICTED de Gandia

– El municipi de Xeresa s’ha sumat a la metodologia de la xarxa del Sistema Integral de Qualitat Turística en Destins de Gandia (SICTED), amb l’objectiu de fomentar i consolidar la seua oferta turística al municipi.

Aquesta adhesió forma part del Pla Estratègic de Turisme 2020-2025 que està elaborant la localitat i que serà el full de ruta de tots els projectes en matèria de turisme que durà a terme Xeresa en els pròxims anys a fi de dinamitzar el turisme de muntanya i naturalesa.

La xarxa SICTED ofereix, per a tots els establiments que vulguen adherir-se, un pla de formació especialitzat, visites d’assistència tècnica amb assessors homologats, tallers col·lectius i grups de treball que desenvolupen propostes de millora per a la destinació turística i els seus establiments i avaluacions que contrasten l’adequació als estàndards de qualitat per a aquests.

La formació gratuïta que ofereix SICTED a les empreses conclou amb l’obtenció del segell de qualitat que acredita el «Compromís de Qualitat Turística» per a tots aquells establiments que hagen rebut la seua formació. El programa acredita i reconeix l’esforç de les empreses o serveis participants i el compliment dels requisits establits per aquest segell de qualitat turística.

La regidora de Turisme, Neus Donet ha destacat que: “És un dels primers passos que dona la localitat en matèria de turisme i al qual se sumaran molts més. És una bona oportunitat per a les empreses del municipi. Esperem oferir a les empreses de Xeresa la possibilitat d’unir-se a aquest segell beneficiant-se de la seua formació i que, d’aquesta manera, contribuïsquen a la qualitat del destí com a municipi turístic de naturalesa dins de la comarca, oferint un producte turístic de qualitat i consolidat i diferenciat com a destinació turística de muntanya. Les possibilitats que ofereix Xeresa com a alternativa al turisme de sol i platja, al qual estan acostumats els que ens visiten, són infinites i adherir-se a aquest segell de qualitat és beneficiós per al turisme del nostre poble i també per al de la comarca en general”.

Articles relacionats