20.7 C
Gandia
Dimecres, 22 març, 2023

Lleuger ascens de la incidència acumulada a la Safor per a situar-se en 11,05 casos

 

  • La Comunitat Valenciana té una incidència acumulada de 35,01, el conjunt de la Safor 11,05, Gandia 21,46,  Oliva i Tavernes de zero.

Si és cert que la pandèmia a la Safor es troba en general amb un nivell de mínim risc de contagi, també és cert que en les dos últimes actualitzacions s’ha produït un lleuger creixement a falta de què els festius de pasqua puguen portar a l’alça la xifra de contagis.

Lleuger ascens de la incidencia acumulada a la SaforPer tant per poder gaudir d’aquesta situació que pot permetre una descalada prudencial fa falta compromís i responsabilitat de totes i tots en el compliment de les mesures de seguretat enfront de la Covid19.

Només quatre municipis tenen en aquest moment casos actius de coronavirus i són: Gandia amb 16 casos positius, Almoines, Vilallonga i Xeraco amb 1 cas actiu amb cadascun d’ells.

La resta, 27 municipis, no tenen cap cas actiu de coronavirus. Tot i això són 30 municipis els que es troben amb risc mínim de contagi, i només Almoines es troba en risc baix de contagi.

Articles relacionats