Xeresa celebra la XVI Volta a Peu que inicia el Circuit de Curses Populars

Dissabte passat 6 de Juliol arrancava la XVI edició de la Volta a Peu a Xeresa, així començava també l’IV Circuit de Curses Populars Safor-Valldigna Caixa Popular.

Una carrera amb un recorregut amb pujades i baixades, on els primers quilòmetres van ser pel barri antic de Xeresa, per a més tard endinsar-nos en un preciós paratge de les Serra del Mondúver, més conegut com a «Racó de la Ferradura».

Les carreres van començar prompte a les 18.00 amb les categories inferiors, que van comptar amb una nodrida participació de xiquetes i xiquets des de la categoria Barrufet fins a Cadets.

A les 20 hores, sobre una distància de 9100 metres, arrancava la prova absoluta en la qual una mica més de 750 participants van prendre l’eixida en una vesprada en la qual la calor i la humitat van complicar el recorregut el transcurs de la cursa.

La carrera va estar dominada pel triatleta Nizar Lakhlifi del club C.A. Safor Delikia Sport, seguit per Felipe Fayos Bataller del C.A. Gandia i la tercera posició va ser de Pere LLuis García Reig de C.A. Gandia.

En la categoria femenina la vencedora va ser María Isabel Ferrer Castell del C.A. Camallaes després d’ella Cristina Roselló Prats del C.A. Publidom i en tercera posició Carolina Frasquet Gisbert del C.A. Camallaes.

Infinitat de clubs arribats de tots els racons de la geografia de la Comunitat Valenciana van arribar per a córrer, en aquesta primera carrera de l’III Circuit de Curses Populars Safor-Valldigna.

Cal ressaltar la bona organització que va desplegar l’Ajuntament de Xeresa juntament amb el C.A. Xeresa, ja que a causa de les altes temperatures i una humitat rondant al 70% van doblegar els avituallaments i van contractar una ambulància més amb la condició de minimitzar els rics de colps de calor produïda per les altes temperatures i la quantitat d’humitat.

La pròxima prova del Circuit serà la VI Volta a Peu Ador, que s’avança al divendres 12 de juliol a les 20.30 La carrera d’Ador compta amb una distància de 8.000 metres. Les inscripcions tant per al circuit com per a la prova d’Ador segueixen obertes en la web http://www.crono4sports.es

Et Pot Interessar