20 C
Gandia
Dimarts, 17 maig, 2022

Xeresa aprova més d’1,9 milions d’euros de pressupost per l’any 2020

– El ple de l’Ajuntament de Xeresa ha aprovat el pressupost de l’exercici amb un import total d’ingressos de 1.919.827 €

El 23 de desembre es va aprovar a Xeresa els pressupostos per a l’exercici 2020. Al migdia es va realitzar la comissió d’Hisenda, on va rebre el vot positiu unànime de tots els membres de la comissió (oposició inclosa). A la nit es va realitzar el plenari, on la proposta econòmica del regidor d’Hisenda, Israel Palma, va ser aprovada aquesta vegada amb el vot favorable de Compromís, l’abstenció del PP i cap vot en contra.

Malgrat la pèrdua de la recaptació de l’IBI davant l’alliberament de l’autopista que ha significat una reducció del 3,5% del pressupost, s’ha pogut mantindre totes les partides de serveis bàsics, i en alguns casos pujar-les, com ha sigut per exemple el cas de les partides de manteniment en via pública i de camins rurals, on s’ha augmentat amb un total de 85.000 €.

També s’ha contemplat les següents inversions en recursos propis: l’ampliació de nínxols al cementeri, la connexió al clavegueram i sanitaris al parc de la Servana per a construir els vàters, la creació d’una nova pàgina web per a l’ajuntament i la modificació del pla general d’ordenació urbanística per a adaptar-lo a nova normativa.

“Amb aquests pressupostos se segueix amb la línia de bones gestions econòmiques que ha caracteritzat el govern municipal aquests últims anys i es podrà satisfer les prioritats del poble i les qüestions més demandades pels veïns i les veïnes de Xeresa”, assegura el regidor d’Hisenda.

Articles relacionats