21.8 C
Gandia
Dijous, 28 setembre, 2023

La Policia Nacional deté a dos homes en interceptar un lliurament d’estupefaents

• En el moment de l’arrest, es va interceptar una transacció de de huit grams de pel que sembla cocaïna

• Es van intervindre quasi 88 grams de cocaïna, més de 2.200 euros i altres utensilis

Agents de la Policia Nacional han detingut a Gandia a dos homes d’origen espanyol, com a presumptes autors d’un delicte contra la salut pública, després de ser interceptats quan feien una transacció de substància estupefaent. El venedor la va realitzar des del local comercial on treballava.

Les investigacions es van iniciar sobre una persona de la qual es tenia la sospita que poguera estar venent cocaïna, utilitzant el seu lloc de treball, un establiment comercial.

Els investigadors van poder esbrinar que el sospitós rebia als seus compradors i ocultava les substancies estupefaents en el seu lloc de treball, la qual cosa dificultava la investigació policial en camuflar-se els clients del local amb els seus compradors de les substàncies il·lícites.

Durant les investigacions, els agents van interceptar una transacció de substàncies a l’interior de l’establiment de huit grams de pel que sembla cocaïna, en embolcalls individuals d’un gram, moment en el qual els policies van detindre al venedor i comprador.

Posteriorment es va realitzar una inspecció en la taquilla del venedor, així com un registre en el seu domicili, on es van intervindre uns 88 grams de pel que sembla cocaïna, més de 2.200 euros, una bàscula de precisió, dos rotllos de fleix i altres utensilis.

Els dos detinguts, sense antecedents policials, un d’ells ha passat a disposició judicial i l’altre ha sigut posat en llibertat no sense abans ser advertit de l’obligació de comparéixer davant l’autoritat judicial quan per a això fora requerit.

Articles relacionats