20 C
Gandia
Dimarts, 17 maig, 2022

Marc Mestre i Llacer campions de la Challenge Autonòmica de Ciclocrós

El ciclista de Beniarjó Marc Mestre es va proclamar nou campió de la Challenge Autonòmica de ciclocròs en la categoria cadet després de finalitzar en la quarta posició en l’última prova celebrada ahir diumenge en la població alacantina de Camp de Mirra.

Mestre del Juan Giner-Pinedo arribava a terres alacantines amb el mallot de líder després d’arrabassar-li’l al seu company d’equip. Tan sols havia de quedar per davant d’ell i no va defraudar, ja que va acabar quart a tan sols tres segons del fonter Iván Gomar.

Després de la finalització de la prova el de Beniarjó i tot el seu equip van celebrar el primer gran èxit del recentment creat equip de cadets.

Un altre dels triomfadors de la jornada va ser el valler Eduardo Llacer de la Grupera de La Safor que va aconseguir el títol de la Challenge Autonòmica en categoria elit després del seté lloc reeixit ahir.

Llacer va conseguir el seu objectiu principal, que era prendre possessió del mallot groc en una temporada bastant complicada. En aquesta carrera el també valler Borja Altur va ser huité.

Quant als júniors, el xeraquer Josep Matoses acabe segon a poc més de 20 segons de Marc Cabedo mentre que Jordi Constantino va ser quart.
Fotos de Marc Mestre

Articles relacionats