23 C
Gandia
Dijous, 18 agost, 2022

La San Silvestre de Gandia per a gaudir i ajudar als més necessitats

La XIV edició de la San Silvestre de Gandia se celebrarà el 27 de desembre

La regidora delegada d’Esports, Lydia Morant; el president del Club de Córrer el Garbí, Ximo Mas; i Jordi Pascual, gestor del Club, han presentat aquest matí la XIV edició de la San Silvestre que se celebrarà pels carrers de Centre Històric de la ciutat el pròxim 27 de desembre a partir de les 21 hores i que tindrà eixida i arribada a la plaça Major.

En total seran 3 quilòmetres que busquen fomentar la participació no només dels corredors habituals sinó que pretén aglutinar cada vegada a més famílies i grups d’amics. La cursa té un caràcter solidari, ja que 1 € de cada inscripció es destinarà a la campanya de Nadal i Reis de Ràdio Gandia. A més, també es recollirà el quilo solidari que serà donat al projecte solidari d’Alma de Acero.

Lydia Morant va remarcar el caràcter lúdic i solidari de la prova. “Des d’ací volem convidar a tota la gent de la ciutat i la comarca perquè s’acoste a participar en la prova i gaudir del gran ambient de la cursa que serveix per a acomiadar l’any fent esport”.
Morant ha volgut agrair el treball que realitza el club per organitzar aquest esdeveniment esportiu i ha agraït a Ximo Mas la dedicació que ha tingut amb el club i l’esport de la ciutat durant els últims 14 anys. “Ha estat un president exemplar que ha treballat molt per l’atletisme i l’esport de Gandia”.

Ximo Mas, ha informat que la passada setmana va anunciar la seua intenció de no tornar a presentar-se a la presidència del Club de Córrer el Garbí, i aprofità la seua intervenció per a agrair la col·laboració que li ha prestat el consistori i els mitjans de comunicació durant tots aquests anys.

Per la seua banda, Jordi Pascual ha explicat que les inscripcions es poden realitzar a la seu del CC El Garbí situada a les pistes del poliesportiu municipal i en els establiments col·laboradors.

A més, Pascual va destacar que hi haurà premis per als tres primers en categoria femenina i masculina; a les millors disfresses tant individuals com col·lectius. “És una forma d’augmentar la participació i fer arribar el nostre granet de sorra a les persones que ho necessiten”.

Articles relacionats