21.1 C
Gandia
Dijous, 30 novembre, 2023

Xeraco va acollir la XVI Fira del Llibre i demostra la seua solidaritat amb els afectats per l’ELA a la Safor de Xeraco

Gran acollida a la XVI Fira del Llibre de Xeraco

L’ajuntament de Xeraco ha incentivat aquesta edició amb el repartiment de 200 tiquets amb descomptes de tres euros per a la compra de llibres en els estands exposats en aquesta edició.

A més, s’ha dut a terme un taller infantil i ha tingut lloc una actuació de la Unió Musical Xeraco que ha amenitzat aquesta trobada amb la literatura.

Tant xicotets i xicotetes com grans han gaudit d’un gran ambient respectant els protocols de seguretat davant del COVID-19.

Des de l’Ajuntament han volgut agrair als expositors, a les entitats, associacions locals participants i a Alma de Acero; a la Unió Musical i a la brigada municipal l’èxit d’aquesta edició.

Xeraco recapta 200 euros per als afectats per l’ELA a la Safor

Xeraco ELAL’alcalde, Avelino Mascarell, al costat de diversos regidors de l’equip de govern, van rebre a Ángels Arcos, malalt d’ELA i representant de les persones afectades, per fer-li lliurament de 200 euros que aniran destinats a tractaments de fisioteràpia.

Aquesta quantitat ha estat possible gràcies a la recaptació ciutadana en les diferents farmàcies del municipi que es va dur a terme al llarg d’un mes amb motiu del Dia Mundial de les Malalties Rares.

Des de l’Ajuntament volem agrair aquesta gran solidaritat del nostre municipi i volem mostrar-li a Ángel i a les persones afectades per l’ELA tot el nostre suport. Des del consistori s’estudiaran possibles accions a desenvolupar per donar una major visibilitat a aquesta malaltia.

Articles relacionats