11.1 C
Gandia
Diumenge, 21 abril, 2024

Gandia acorda amb la Diputació de València una campanya de promoció turística per l’estiu

 

– Gandia disposarà de 100.000 € per a promoció turística gràcies a un conveni amb la Diputació de València

– Vicent Mascarell: “Aquest acord ens permetrà ser més competitius com a destinació, ampliar la nostra oferta i consolidar com a destinació segura”

El regidor delegat de turisme, Vicent Mascarell ha informat aquest matí que la Junta de Govern ha donat el vistiplau a la signatura d’un nou conveni de col·laboració amb la Diputació de València.

Tal com ja va passar l’any passat, l’ens provincial mobilitzarà 100.000 € a la nostra ciutat que seran destinats a fer front a la important campanya turística que ha posat en marxa el departament de turisme per tal de promocionar Gandia com un excel·lent destí per a les vacances d’aquest estiu.

L’edil ha qualificat l’acord com “una magnífica notícia” per a la ciutat en general i el sector turístic en particular. “Aquest conveni amb la Diputació ens permetrà disposar de 100.000 € destinats a la promoció i posicionament de Gandia com a destinació turística en els pròxims mesos”. Mascarell ha agraït a la Diputació aquesta aportació i ha incidit que aquesta injecció econòmica es rep en un moment complicat per la pandèmia. “Estic segur que aquest acord ens permetrà ser més competitius com a destinació, ampliar la nostra oferta i consolidar com a destinació segura” ha finalitzat.

Articles relacionats