5.3 C
Gandia
Dimecres, 1 febrer, 2023

Lourdes Boïgues sí que es profeta a la seua terra

– L’escriptora simatera Lourdes Boïgues realitza una xarrada al CEIP Valldigna

L’escriptora Lourdes Boïgues, qui ha publicat 19 obres, ha estat amb l’alumnat de cinqué i sisé de primària del CEIP Valldigna per tractar la seua obra “La mascota que no existia”, la qual ja havien llegit i treballat anteriorment a classe.

Durant la xarrada, Boïgues ha recordat que ella també va estudiar a aquest centre des del 3 als 13 anys i “té molts bons records“, ja que, a més, “va començar a estimar la literatura en aquestes aules“.

Lourdes Boigues si que es profeta a la seua terraL’escriptora, a proposició de la seua obra, ha explicat als més menuts algunes mascotes estranyes i els ha contat algunes endevinalles. Posteriorment, ha parlat de la seua obra i l’alumnat li ha pogut preguntar algunes curiositats. Entre d’elles, han parlat sobre l’estima a les mascotes, la seua trajectòria literària o els projectes futurs.

A més, ha animat els xiquets i les xiquetes a escriure perquè “la literatura ens dona poder“. Boïgues ha recalcat que “a ella també li feia vergonya escriure històries i, per això, les amagava de menuda“, però ha destacat que “el fet més important és no decaure“.

Per acabar, Boïgues ha signat el seu llibre a tot l’alumnat amb l’objectiu que mai obliden aquesta xarrada ni el seu llibre.

Articles relacionats