10.9 C
Gandia
Dimecres, 8 febrer, 2023

Cayetana Guillén Cuervo ompli el Teatre Serrano de Gandia

• La popular actriu i presentadora hi va protagonitzar dissabte passat l’obra “Puertas Abiertas”, que ens convidava a reflexionar sobre la por, la violència i els prejudicis, però també sobre l’empatia i la capacitat d’enteniment

• Nahuel González: “La ciutadania va demostrar una vegada més el seu compromís amb la cultura, de qualitat i segura. Estem molt contents i ratifica el nostre compromís de continuar treballant per a portar teatre de primer nivell a la nostra ciutat”

El Teatre Serrano es va omplir dissabte passat en la representació de l’obra “Puertas Abiertas”, protagonitzada per l’actriu Cayetana Guillén Cuervo. L’obra, que ens convidava a reflexionar sobre la por, la violència i els prejudicis, però també sobre l’empatia i la capacitat d’enteniment, s’ha estrenat a Madrid i després de passar per Gandia, continua cap a Barcelona.

Per al regidor de Cultura, Nahuel González: “La ciutadania va demostrar una vegada més el seu compromís amb la cultura, de qualitat i segura, en la darrera representació programada des de l’Ajuntament de Gandia. Estem molt contents i ratifica el nostre compromís per continuar treballant per a portar teatre de primer nivell a la nostra ciutat“.

Fotografia Carola Woodward

Articles relacionats