14.8 C
Gandia
Dilluns, 4 desembre, 2023

Xeraco reuneix al voltant de 1.200 persones en la I Festa dels Quintos

Xeraco va organitzar la I Festa dels Quintos, a on es van reunir al voltant de 1.200 persones. Una trobada que va ser tot un èxit i que es va celebrar a la zona del poliesportiu amb un sopar i música.

L’organitzat va ser a càrrec dels Festers del Crist i patrocinat per l’Ajuntament que serveix per a començar a crear ambient de cara a l’inici de les festes patronals. La convocatòria va reunir a un total de 64 quintes, des del 1930 fins al 2005, i amb entre 14 i 89 anys.

Durant l’activitat, que va començar a les 21 hores des de la plaça Generalitat amb un passacarrer, es va lliurar un premi de 200 euros. El que reconeixia la millor samarreta va ser per als nascuts l’any 1985. Després del sopar i el lliurament del premi, la vetlada va continuar fins a la matinada amb una discomòbil.

Des de l’organització dels Festers del Crist i l’Ajuntament volem agrair a tots els veïns i veïnes de Xeraco que van fer possible aquesta primera festa dels quintos, un esdeveniment que es continuarà desenvolupant com a punt de partida de les festes patronals del pròxim any.

Articles relacionats