14.8 C
Gandia
Dilluns, 4 desembre, 2023

Canvi d’ubicació i reestructuració del cicle Escena Gandia 2019

L’Ajuntament de Gandia i l’empresa Prodúceme, que organitza ‘Escena Gandia’, comuniquen la reestructuració del cicle Escena Gandia i el canvi d’ubicació dels espectacles que per disponibilitat d’agenda ha sigut possible.
Motius tècnics i logístics impedeixen la seua celebració en l’Espai Baladre de la platja de Gandia, ja que la zona que envolta aquest edifici no podrà trobar-se finalitzada en la data prevista.
La intenció del consistori i els organitzadors sempre ha sigut organitzar el cicle musical en el millor espai i en condicions òptimes, però els informes tècnics del departament d’Urbanisme de l’Ajuntament de Gandia certifiquen que hi ha una demora en l’execució de l’obra.
A això se suma la incompatibilitat de seguir les obres al ritme previst a causa de l’ordenança que limita realitzar determinades actuacions urbanístiques a l’estiu en el districte de la platja de Gandia.
L’Ajuntament de Gandia i l’empresa han pactat reubicar als artistes que per agenda ha sigut possible. Així, Taburete obrirà juntament amb Camela el cicle de concerts el dia 27 de setembre, en Fira i Festes. I Homes G i Mikel Erentxun, com estava previst en un primer moment, es desenvoluparà el 28 de setembre.

L’empresa Prodúceme ha mostrat la intenció de seguir amb Escena Gandia per a l’any vinent. D’aquesta manera, els cicles de festivals estan garantits i passen a dependre del departament de Política Festiva de l’Ajuntament de Gandia.

D’altra banda, s’anunciarà en breu la resta d’actuacions musicals previstes per a la Fira i Festes de Gandia 2019, del 27 al 30 de setembre.

Articles relacionats