16.2 C
Gandia
Dimarts, 21 maig, 2024

Xeraco organitza un Campament Reial i un Mercat de Reis per rebre als Reis Mags d’Orient

 

 

L’ajuntament de Xeraco ha dissenyat una programació especial amb motiu de l’arribada de Ses Majestats els Reis Mags d’Orient adaptada a uns protocols COVID-19 per garantir la seguretat dels veïns i les veïnes.

Des de la Regidoria de Cultura amb la col·laboració de diverses entitats del municipi s’ha organitzat un ‘Campament Reial’ els dies 3 i 4 de gener de 16 a 18 hores en la Plaça de l’Església. Els patges reials rebran als xiquets i les xiquetes per a llegir la carta als Reis Mags d’Orient. Amb música en directe, tallers de manualitats nadalencs i moltes més sorpreses. S’arreplegarà menjar i productes de neteja per als franciscans.

A més, hi haurà un ‘Mercat de Reis’ els dies 2, 3, 4 i 5 de gener d’11 a 14 hores i de 17 a 20.30 h en la Plaça Germanies; amb tallers infantils gratuïts a les 16 h.

Per últim, el dia 5 de gener arribaran a Xeraco Ses Majestats els Reis Mags d’Orient a les 18 hores amb el recorregut habitual: poliesportiu, carrer Cervantes, carrer de la Cisterna, carrer Xeresa, carrer Gandia, plaça de l’Església. Durant el trajecte es repartiran joguines i globus.

Articles relacionats