15 C
Gandia
Divendres, 19 abril, 2024

ACOBELL s’apropa als 50 comerços i empreses associades

 

 

L’Associació de Comerços, Empreses i Professionals de Bellreguard, augmenta progressivament el nombre d’associades fins a arribar quasi al mig centenar.

En el context del sopar de germanor de l’associació celebrat fa unes setmanes, va tindre lloc una assemblea extraordinària on es va acceptar per unanimitat la proposta de composició d’una directiva de continuïtat amb les incorporacions d’algunes noves associades, sota la presidència de Pere Cremades i la secretaria d’Adrià Sanfélix. L’actual directiva queda per tant formada per:

President: Pere Cremades Simó – Sabrosso Foods
Vicepresidenta: María José Negre Frasquet – Joieria Desig
Secretari: Adrìa Sanfèlix González – Estudi Annex
Tresorera: Amalia Pastor Pastor – Ferreteria la Clau

Vocals:

Miriam Escrivá Blasco – Òptica Bellreguard
Carlos Perelló Pastor – Dukahoo
Sabrina Marco Navarro – Boutique Sabrina Marco
Vanessa Borja Mateu – Talleres Garibor
Maria Mercedes González Molina – Llibreria Parpalló
Laura Alfonso Selfa – Biobeauty Estética Avanzada
Esther Molina Guerola – Emogue Estudio Cerámico e Interiorismo

El president va fer un balanç dels darrers temps per tal de contextualitzar el moment actual de l’associació, i va encoratjar als assistents a treballar junts per avançar cap a un poble més viu i més actiu pel que fa a la seua activitat comercial. Es va retre compte també de la invitació cursada a una altra veterana associació local com és BELLMAR, la d’hostaleria, amb l’objectiu d’anar sumant esforços i col·laboracions per aconseguir fites d’interés comú.

Amb la presència d’una nombrosa representació de la corporació municipal encapçalada pel seu alcalde, l’acte esdevenia una bona oportunitat per agrair la complicitat institucional mostrada des de sempre cap a ACOBELL per part de l’ajuntament, a l’hora que moment idoni per a demanar més implicació i sensibilitat cap al sector empresarial local en aquests moments incerts i de crisi sanitària.

ACOBELL va voler que un esdeveniment de germanor com és un sopar de Nadal, amb totes les mesures de seguretat aplicades, fora també exemple de col·laboració entre associats, de manera que tots els elements necessaris per a la seua realització van ser subministrats per les diverses empreses i establiments dedicats a l’alimentació o decoració integrades en l’associació. Amb aquesta fórmula d’economia circular, els diners generats pel pagament de cada comensal tornaren al comerç associat i als proveïdors locals.

ACOBELL afronta en un context sempre complicat per a les menudes empreses i el comerç local, una etapa en la qual vol aconseguir una major presència al si de la Safor mitjançant accions continuades i imaginatives durant tot l’any, que tindran com a objectiu aconseguir la fidelització del client actual i atraure potencials nous compradors de la comarca gràcies a una oferta seriosa, professional i diversa, tant en matèria industrial i professional, com hostalera i comercial.

Articles relacionats