22.6 C
Gandia
Diumenge, 14 abril, 2024

Tavernes impulsa una campanya de respecte en l’esport

 

 

 

 

– S’han col·locat diferents cartells en el camp de futbol municipal i en el pavelló cobert Carlos Pellicer amb l’enumeració de 10 normes bàsiques basades en el respecte i els valors de l’esport

– La campanya també busca fomentar el bon ús de les instal·lacions esportives municipals

L’Ajuntament de Tavernes, a través de la Regidoria d’Esports, ha iniciat una campanya de conscienciació en les instal·lacions esportives per a fomentar els valors, basats en el respecte, que es comparteixen en cada una de les disciplines esportives que es practiquen a Tavernes.

21.12.30 Campanya respecte a lesport

Així, s’han col·locat diferents cartells en el camp de futbol municipal i en el pavelló cobert Carlos Pellicer amb l’enumeració de 10 normes bàsiques basades en valors com l’empatia, la superació, la perseverança, l’optimisme, el respecte, la companyonia i la tolerància. Amb el compliment d’aquest reglament durant els entrenaments i partits, els xiquets, xiquetes i joves vallers podran gaudir de l’esport amb positivisme i sense cap classe d’angoixa.

Així, la regidora d’Esports, Lara Romero, remarca que “s’ha de fer costat a la població més jove perquè siguen més feliços a l’hora de practicar el seu esport favorit. A més, la campanya també busca fomentar el sentiment de pertinença i civisme, perquè es faça un bon ús de les instal·lacions públiques”.

Articles relacionats