12.8 C
Gandia
Dimarts, 5 desembre, 2023

49 PIMES de Gandia s’han acollit a les subvencions destinades a la innovació i a la transformació digital

 

 

 

• Fins ara s’han repartit 17.640 euros entre menudes i mitjanes empreses i autònoms de la ciutat.

• La tercera tanda d’aquesta segona edició, aprovada el passat dilluns en Junta de Govern, distribuirà ajudes valorades en 6.480 euros a 18 empreses.

Dilluns passat la Junta de Govern va aprovar la tercera tanda de la 2a edició d’Ajudes a la innovació i transformació digital de les Menudes i Mitjanes empreses (PIMES) de Gandia. Concretament, 18 sol·licituds valorades en 6.480 euros. Amb la suma d’aquest nou repartiment, ja són 49 les empreses que han rebut la subvenció, per la qual cosa la quantitat repartida fins aquests moments ha sigut de 17.640 euros.

Cal recordar que aquesta línia de subvencions van dirigides a les PIMES de la localitat relacionades amb el comerç, el sector turístic i el sector de serveis adherides a tiber.es, el primer Market Place/Local Shopping de Gandia propietat de les sis associacions comercials de la ciutat i finançat al 100% per l’Ajuntament.

“L’objectiu és incorporar sistemàticament les noves Tecnologies de la Informació i de la Comunicació (TIC) a la pràctica habitual dels establiments per a contribuir a la digitalització de totes les PIMES per a millorar el seu posicionament i la seua productivitat i, en correspondència, la seua competitivitat”, ha destacat Vicenta Ferrer, regidora de Polítiques Econòmiques i Innovació.

D’altra banda, l’edil ha especificat que la quantia total restant de la 1a edició va resultar de 72.000 d’euros, xifra que es va acordar repartir entre les 200 empreses sol·licitants de la subvenció. D’aquesta manera, cada una d’aquestes PIMES reben 360 € (sense IVA), una quantia que correspon al 60% del cost de la quota anual d’inscripció a la plataforma tiber.es que es cobra a l’inici del 2022 i que coincideix amb l’any que es finançarà.

Articles relacionats