26.6 C
Gandia
Dimarts, 3 octubre, 2023

Els Pressupostos municipals de Gandia s’aprovaran el pròxim 10 de gener 

 

 

 

• Gandia enllesteix en temps i forma els Pressupostos municipals de 2022

• La Junta de Govern Local extraordinària aprova la proposta ja revisada pel Ministeri d’Hisenda. Així, hui es lliurarà la documentació a l’oposició i el 4 de gener se celebraran les comissions informatives que elevaran el dictamen al Ple per a la seua aprovació definitiva el dia 10.

• Uns pressupostos ambiciosos, de gairebé 90 milions d’euros, que busquen “transformar les dificultats econòmiques en oportunitats per a la ciutadania…”.

La Junta de Govern Local celebrada a primera hora del matí amb caràcter extraordinari ha donat el vistiplau a la proposta de Pressupostos municipals de Gandia ja revisada i retornada pel Ministeri d’Hisenda el 23 de desembre passat. Així ho han anunciat aquest matí el vicealcalde, Josep Alandete, i el regidor d’Economia i Hisenda, Salvador Gregori.

“Per setena vegada consecutiva es demostra que els governs del Serpis compleixen amb la legalitat i els terminis establits, fent palesa la cohesió interna de l’executiu, des de la pluralitat, per tal de prioritzar el benestar de les persones”, ha destacat Alandete.

Així, hui mateix s’ha traslladat el document a l’oposició per al seu estudi i presentació d’al·legacions, si així ho consideren, a les preceptives comissions d’Hisenda i Govern interior el 4 de gener pròxim. D’aquesta manera, s’elevaria un dictamen per a la seua aprovació definitiva en un Ple que tindria lloc el 10 de gener.

“Cal agrair la rapidesa i l’esforç dels tècnics municipals per a fer possible complir amb els terminis d’aprovació d’uns pressupostos ambiciosos, de gairebé 90 milions d’euros, que a grans trets busquen transformar les dificultats econòmiques en oportunitats per a la ciutat, perquè així ho mereix la ciutadania…”. Gregori ha avançat que la setmana pròxima ja es donaran els detalls del document de Pressupostos municipals per a 2022.

Articles relacionats