13.4 C
Gandia
Dimecres, 6 desembre, 2023

Rafa Diez Jr només podrà participar en el Campionat Territorial Valencià de Velocitat

 

 

– El pilot de Tavernes, Rafa Diez Jr, debutarà el pròxim 23 de gener en el campionat territorial valencià de velocitat en les categories de 80 GP i automàtiques.

En aquests moments el pilot de la Valldigna disposa només de pressupost per a disputar aquest campionat i és impossible embarcar-se en el campionat d’Espanya de Superbikes per la falta de patrocinadors.

“El nostre objectiu era disputar el nacional”, comenta Diez, “però costa molts diners i no disposem d’aquesta quantitat, ja l’any passat en la carrera de Xest vam haver de desemborsar una bona quantitat de diners per a poder córrer”.

Rafa Diez de 18 anys veu truncada de moment la seua bona progressió i haurà de conformar-se de moment amb el campionat valencià de velocitat que s’inicia en el circuit d’Albaida.

El món del motor sempre està supeditat a la consecució de patrocinadors, ja que és un esport que necessita inversions econòmiques molt importants.

El pilot de Tavernes no va defallir i està en l’intent, en els pròxims dos mesos, per a obtindre noves injeccions econòmiques que li permeten competir a la categoria de Superbikes.

Articles relacionats