18 C
Gandia
Dijous, 22 febrer, 2024

Xeraco inaugura el Parc de l’Escoleta i una fase del carril de ciclovianants del caminàs

– L’Ajuntament de Xeraco inaugura la primera fase del carril per a ciclovianants junt amb la séquia travessera i el parc infantil a l’escoleta la Papallona

L’alcalde de Xeraco, Avelino Mascarell, la diputada de carreteres, Reme Mazzolari, amb participants de la iniciativa de ‘Xeraco Camina’ i membres del consistori, van inaugurar el carril ciclopeatonal del caminàs.

Aquesta és la primera fase del carril que va fins al Mirador de les Aus. Des del consistori ja estan preparant el projecte de l’obra en fase dos que anirà fins a la recta de la carretera del Grau de Gandia.

«Amb aquesta obra pretenem unir el poble amb la marjal, concretament amb el Mirador de les Aus, un paratge natural que tenim al nostre poble. A més a més, s’amplia la seguretat dels veïns i veïnes que la freqüenten i millorem l’accessibilitat als entorns naturals», va assenyalar l’alcalde Xeraco, Avelino Mascarell.

El cost total de l’obra ha sigut de 79.959, 50 euros dels quals 59.999,99 han estat subvencionats per la Diputació de València.

D’altra banda també es va inagurar el Parc Infantil de l’escoleta la Papallona, aquesta, també ha sigut subvencionada amb 35.000 euros per la Diputació de València i el cost total ha sigut de 55.469, 28 euros.

L’objectiu principal de l’obra era crear un espai més per als xiquets i xiquetes assistents i augmentar la seua seguretat.

Articles relacionats