17.7 C
Gandia
Dijous, 22 febrer, 2024

Jesús Morant i Javier Millet demostren de nou que són la parella més en forma del Torneig Pàdel Pro

– Ondara corona a Jesús Morant i Javier Millet en l’últim ‘Torneig Pàdel Pro’ de la temporada

El circuit de pàdel ‘Torneig Pàdel Pro’ posava fi este cap de setmana a Ondara a la temporada 2023, on reunia més de 120 persones inscrites en el ‘I Torneig Ondara Pàdel Pro’ celebrat en les instal·lacions de Pàdel Indoor La Marina d’Ondara. En la jornada del divendres vesprada i el dissabte durant tot el dia es van disputar els primers enfrontaments de les diferents categories.

Una vegada acabada la fase de grups, el diumenge es disputava els enfrontaments directes. Un gran espectacle va ser la final de la primera categoria del ‘I Torneig Ondara Pàdel Pro’, un cara a cara entre Felipe Garrido i Josemi Maldonado, i Jesús Morant i Javier Millet, aquesta última parella va aconseguir la victòria.

El primer set anava a ser una demostració de l’altíssim nivell al qual estan totes dues parelles. Prompte s’avançaven Morant i Millet amb el primer break de la trobada, i recolzades en la pegada de Javier Millet i el control de Jesús Morant. Un 6-4 en 55 minuts els donava el primer set.

Però, davant, anaven a plantar cara. La primera ronda de serveis del segon set es duia a terme sense modificacions en el marcador, fins que Felipe Garrido i Josemi Maldonado van traure avantatge on la parella de Dénia aconseguia el set per 7-5 i quedava tot per decidir en el tercer.

El set definitiu tornava a arrancar amb una gran versió de Jesús Morant i Javier Millet. Break de nou en el tercer joc per a prendre avantatge en el marcador. Garrido i Maldonado no tiraven la tovallola, però no serien capaces de tornar a igualar la contesa. 6-4, 5-7 i 6-4 per a Jesús Morant i Javier Millet, que aconseguien el trofeu de campions.

En la segona categoria del ‘I Torneig Ondara Pàdel Pro’ arribaren a la final les parelles de Dénia, Yago Escriva i Javi Moll, i Berni
Llinares i Cristian Bataller. Escriva i Moll es feien amb el primer set en un 6-4, mentre que en el segon set, seguia molt igualat l’enfrontament, Escriva i Moll van tornar a guanyar en un altre 6-4, per a ser els campions de la segona categoria.

Articles relacionats