21.1 C
Gandia
Dimecres, 27 setembre, 2023

Xavi Mestre i Aitor Arlandis destacats en el Campionat Cadet Autonòmic de ciclisme

Els ciclistes de la Safor, Xavi Mestre i Aitor Arlandis van complir en els campionats autonòmics de carretera en categoria cadet que es va disputar en la població castellonenca de Suera.

Mestre, veí de Beniarjó, se li va escapar el podi pels pèls després de finalitzar quart, pocs segons després de Javier Cubillas que es va proclamar campió. Una carrera molt dura on els primers classificats van imprimir un fort ritme de carrera des del principi fins al final.

Va ser sens dubte una mala sort, ja que Mestre es va jugar el tercer lloc en l’esprint davant d’un especialista com és Eric Igual, que finalment es va ficar a la butxaca el tercer lloc de la competició.

D’altra banda, el ciclista de la Vall, Aitor Arlandis, va finalitzar huité a tan sols quatre segons del grup de Mestre. Tots dos marxarien en l’escapada bona però finalment no podria aguantar i havia de conformar-se en la huitena plaça, però deixant clar que els onze primers són els més forts de l’escamot valencià.

Amb aquest resultat els dos saforencs de l’equip PC Pinedo, Juan Giner, tenen moltes opcions d’estar en la selecció valenciana.

GOMAR I MESTRE

Quant al campionat autonòmic de carretera en categoria sub 23 i elit disputat a Benicarló, els de la Safor, Iván Gomar i Marc Mestre no van aconseguir acabar la prova on Víctor Castellano va ser el vencedor.

Articles relacionats