18.9 C
Gandia
Dimarts, 26 setembre, 2023

La pedrera ciclista de la Safor continua donant grans resultats

 

 

 • Bon reinici de la challenge provincial d’escoles i tercera prova autonòmica de dones en el polígon del parc d’Ikea a Alfafar disputada aquest passat diumenge.

  L’oliver, Jordi Mitchell White i la gandiana Carla Bañuls van ser els vencedors absoluts en la categoria d’infantils de segon any.

  White fill del general manager de l’equip Jayco del*World Tour es va escpar en solitari mancant tres voltes del final, mentre que l’escamot es mostrava impassible, rodant còmode fins al final després de molts intents en les anteriors carreres.

  D’altra banda, Carla Bañuls, es va escapar amb la ciclista de Vall d’Uxo,Miravet, des del principi fins a arribar a l’última volta on la major fortalesa de la ciclista de la Safor li va valdre guanyar la prova.

  En aquesta mateixa carrera Carla Martínez seria cinquena mentre que Irene Flores acabaria quarta en infantils de primer any.

  En la categoria d’infantils de primer any, Sergi Margarit obtindria una meritòria segona plaça després d’un curt esprint. En la categoria d’alevins de segon any, Andreu Sansaloni, acabaria onzé mentre que Alex Sánchez seria sisé en alevins de primer any. Andrea Contero acabaria quarta en el challenge de dones.

La categoria de principiants de segon any, Cristian Vercher acabe desé mentre que Àlex Moreno i Marc Donet es jugarien la victòria fins a l’últim metre on Moreno seria primer, Donet segon, Dani Sánchez en quarta posició i Didac Gómez en onzena posició.

En promeses, Sergi Esteban acabaria quart mentre que en la prova d’habilitat aconseguia la segona plaça. A això cal afegir que Carla Bañuls també guanyaria la prova d’habilitat de dones.

Articles relacionats