22.5 C
Gandia
Dimecres, 4 octubre, 2023

Xavi Mestre i Aitor Arlandis completen una duríssima Volta a Portugal

– Una Volta a Portugal en la qual destaca el major quilometratge de les etapes respecte a Espanya i que ha de servir com a exemple a seguir

Els ciclistes de la Safor, Xavi Mestre i Aitor Arlandis, van eixir vius de la duríssima Volta a Portugal de cadets que acabe aquest passat diumenge en la serralada de Montejunto.

Una última jornada de muntanya i de 80 quilòmetres que van fer estralls a l’escamot en general. En aquesta tercera etapa Mestre va tornar a ser un dels protagonistes i en aquesta ocasió va aconseguir acabar en la fugida. El dia anterior no va poder acabar amb els primers per l’enorme desgast realitzat en l’escapada i que li allunya en la general.

El de Beniarjó finalitza sisé, però en la general obtindria pujar fins al lloc 60 després de la desfeta del segon dia.

Pel que fa al de Tavernes, Aitor Arlandis, va estar les primeres dues jornades entre els 30 primers, però en la tercera etapa va patir un terrible revés que li faria baixar fins al lloc 88 de la general a bastants minuts del  portugués Gonzalo Rodríguez que va ser el vencedor absolut.

L’únic corredor que va poder fer front al successor d’Antonio Morgado va ser Aarón Noguera d’Alcalalí que acabe segon a 23 segons del vencedor. En la classificació general per equips, el PC Pinedo-Juan Giner acabaria segon.

Una volta a Portugal que serveix com una important experiència en el que destaca el major quilometratge de les etapes respecte a Espanya i que ha de servir com a exemple a seguir.

Articles relacionats