18.9 C
Gandia
Dimarts, 26 setembre, 2023

Xavi Mestre, el ciclista de Beniarjó, amb opcions de guanyar la Copa Miguel Manrubia

 

 

 

El ciclista de Beniarjó, Xavi Mestre, conserva totes les opcions per a poder véncer en la present edició de la Copa Miguel Manrubia després de les dos primeres etapes disputades en les localitats castellonenques de Teresa i Sant Joan de Moro.

Mestre de l’equip cadet Juan Giner va finalitzar el primer dia en la sisena plaça, mentre que en la segona etapa va finalitzar en la huitena posició, d’aquesta manera es col·loca sisé a un minut i dos segons del rus Prosandeev Yaroslav.

Sens dubte el gran moment de manera que està passant Xavi Mestre s’ha confirmat en aquest inici de la temporada amb aquest magnífic resultat on es troben alguns dels millors cadets del país.

Quant a l’altre ciclista de la Safor participant, el valler Aitor Arlandis, va realitzar molt bona primera etapa acabant en la dihuitena posició
però el segon dia va patir el cansament de l’etapa inicial i acaba en el lloc 60.

No obstant això, Arlandis té opcions de pujar més llocs en la classificació general, ja que es troba en el lloc 40 a dos minuts i 16 segons
del líder.

Jairo Jaen

Jaen i Grau en l’Autonòmic

El campionat regional de carretera en categoria júnior es va celebrar el dissabte passat en Vilamarxant, on van participar dos ciclistes de la Safor, Jairo Jaén i Vicent Grau, que  no van tindre les seues millors sensacions i no van poder lluitar per la victòria a causa d’un recorregut que va ser molt pla. Finalment el ciclista de Palma, Jairo Jaén acabaria en el lloc 56 mentre que Vicent Grau de Tavernes ocupa el lloc 80 d’un títol que va ser guanyat per Toni Ramírez del mateix equip que el valler.

Articles relacionats