22.5 C
Gandia
Dimarts, 3 octubre, 2023

El Real de Gandia organitza una no edició de la Cursa de la Dona

– El Real de Gandia celebra la VI edició de la Cursa de la Dona l’1 de maig

– El Real de Gandia ja prepara la seua cursa de la Dona.

VI cursa de la Dona al Real de Gandia

El pròxim 1 de maig de 2023, a les 10:00 h, és el dia triat per a celebrar aquesta cursa popular en el municipi reràfec. El cartell ha sigut dissenyat per Jorge García Polop, veí del municipi, la cursa es solidària, i en aquest cas serà a favor de l’INCLIVA.

La cursa comptarà amb un circuit urbà de 4 quilòmetres que recorreran els carrers del Real de Gandia. L’eixida es realitzarà des del carrer Constitució i estarà controlada per l’empresa Crono4Sports amb el sistema de xip d’un sol ús.

Les inscripcions, que ja estan obertes, tenen un preu en el primer tram de 5 euros (3 € + 2 € solidaris), fins al 18 d’abril. Del 19 al 24 d’abril
la participació costarà 6 euros (4 € + 2 € solidaris).

L’alcalde del Real de Gandia, Gustavo Mascarell, ha assegurat que “estem treballant amb molta il·lusió perquè aquest esdeveniment a l’aire lliure, festiu i solidari com és la Cursa de la Dona, siga un èxit en tots els aspectes, tant en participació, clima, col·laboració, en definitiva que siga un dia de festa i que es puga gaudir com sabem i volem”.

Les inscripcions estan obertes en la web: https://www.crono4sports.es/info/1543/ i també en les oficines de l’Ajuntament del Real de Gandia.

Articles relacionats