21.1 C
Gandia
Dimecres, 27 setembre, 2023

El Sant Sepulcre celebra el seu Dia de la Germandat sumant 38 nous germans

 

 

– L’alcalde de Gandia, José Manuel Prieto, va assistir a la processó de palmes i a l’acte de lliurament d’insígnies

– La Germandat commemora enguany el seu 150 aniversari amb una nodrida agenda d’actes, entre els quals destaca una exposició a la sala Coll Ales que s’inaugurarà el pròxim dia 11 d’abril una processó extraordinària que recorrerà els carres de Gandia el 29 d’abril.

El Sant Sepulcre de Gandia va celebrar aquest Diumenge de Rams el seu Dia de la Germanor. I ho va fer amb la processó de Palmes, l’admissió de 38 nous germans, el lliurament d’insígnies als membres que complien 25 i 50 anys en aquesta, així com la celebració de l’eucaristia.

Per a la Germandat del Sant Sepulcre el Diumenge de Rams és un dels dies més importants de l’any. Més encara aquest de 2023 en el qual la institució es troba immersa en la celebració del seu 150 aniversari.

A les 8.30 hores, en el Santuari del Beat Andrés Hibernón, es van donar cita totes les autoritats de la ciutat, encapçalades per l’Alcalde, José Manuel Prieto.

També van assistir el regidor delegat per a la Setmana  Santa, Miguel Angel Picornell; el President de la Junta Major de Germandats, Emili Ripoll; i la Padrina d’aquesta Setmana Santa, Eva Pellicer. Va destacar així mateix la presència de la plana major de la Guàrdia Civil de la companyia de Gandia, cos que ostenta el càrrec de Germà Major Honorífic de la Germandat, encapçalats pel capità, En Alberto Cortecero Fernandez; el tinent Don Joan Martínez Castillo; i el Sotstinent, José María Gonzalez.

El dia va arrancar amb la processó de Palmes de la Germandat, una de les més importants de la ciutat, perquè es tracta d’una de les primeres processons que es van recuperar en la capital de la Safor una vegada finalitzada la guerra civil.

A continuació va tindre lloc l’acte d’admissió de germans on el Sant Sepulcre va presentar 38 noves altes. També es va reconéixer a tots aquells germans que formen part de la mateixa durant 25 i 50 anys de manera ininterrompuda.

La cita va finalitzar amb la celebració de l’eucaristia, i un gran menjar de confraternitat a la platja de Gandia.

Articles relacionats