21.1 C
Gandia
Dimecres, 27 setembre, 2023

Càritas Gandia organitza el primer Candle Music Concert per a recaptar fons

• L’esdeveniment tindrà lloc el diumenge 23 d’abril a les 20:30 h en el Palau Ducal de Gandia. Estarà totalment il·luminat amb ciris i el preu d’entrada és de 15 €.

• També es pot comprar FILA ZERO a través del Bizum 33552

• El concert és a càrrec del quartet Chirbes, format per músics amb trajectòria orquestral i pedagògica.

• Per a la realització de l’esdeveniment s’han reunit més de 2.000 ciris de led i de cera donades per empreses com Jordà i Efecte Led, i amb la col·laboració del Palau Ducal i Oci Urbà.

 Càritas Gandia organitza el primer Candle Music Concert a Gandia i la Safor amb l’objectiu de recaptar fons econòmics que es destinaran a les targetes d’alimentació (l’import de la qual va ascendir al gener i febrer a més de 12.000 €).

El concert tindrà lloc el diumenge 23 d’abril, a les 20: 30 h en el Palau Ducal de Gandia i estarà il·luminat totalment amb més de 2.000 ciris, part d’elles, de led, donades per les Empreses amb Cor, Jordà i Efecte LED, i de cera, donades per altres cereries de la Comunitat Valenciana i parròquies.

A més, col·laboren en l’esdeveniment, el Palau Ducal de Gandia, amb la cessió de l’espai i una altra Empresa amb cor, Oci Urbà, amb il·luminació indirecta.

Pel que respecta al concert, és a càrrec del quartet Chirbes, que actua de manera altruista. El quartet Chirbes, format per músics amb trajectòria orquestral i pedagògica, s’involucra en la interpretació d’obres del segle XIX i XX buscant transmetre la fusió tan rica en timbres dels instruments de vent. El quartet el formen 4 dels 5 músics del Llevant Ensemble, un grup de la Valldigna creat fa 22 anys.

Oferirà un concert de prop d’una hora de música de compositors francesos i de l’anglés Malcolm Arnord, creador de la banda sonora de “el pont sobre el riu Kwai”.

El programa proposat pel quartet Chirbes ha sigut acuradament dissenyat per a presentar una diversa selecció d’obres representatives i interessants per a aquesta formació cambrística.

En les diferents peces interpretades pel grup de la Valldigna podrem apreciar els diferents recursos i exploracions creatives d’aquests grans compositors del S. XX i gaudir de la varietat tímbrica i textures que aporta aquest tipus d’agrupació instrumental.

Interpretarà les següents peces:

TROIS PIÈCES POUR UNEIX MUSIQUE DE NUIT pour flutehautboisclarinette et basson. Andantino-Allegro Viu-Moderato (Eugene BOZZA)

– CINQ PIÈCES EN TRIO pour hautboisclarinette et basson. Allegro viu-Andantino-Allegro assai-Allegro quasi marziale (JACQUES IBERT)

DIVERTIMENTO for flute, oboé and clarinet. Allegro enèrgic-LanguidoVivace-Andantino-MaestosoPiacevole (Malcolm ARNOLD).

– QUATOUR pour flutehautboisclarinette et basson. Allegro-Errant-Allegro molto-Allegro viu (Jean FRANÇAIX)

Articles relacionats