15 C
Gandia
Divendres, 19 abril, 2024

Xarrada de Paco Tortosa i el cicloturisme a través del seu llibre “Viaje al cono sur”

Paco Tortosa és doctor en Geografia, però sobretot, un cicloturista incansable i un reconegut comunicador que viu intensament i comparteix la seua passió per la bicicleta a través de nombrosos llibres i publicacions en mitjans de comunicació.

Ara el Club Alpí ens el porta a Gandia per parlar-nos de les possibilitats dels viatges en bicicleta, aprofitant la presentació del seu nou llibre “Viaje al cono sur”, per primera vegada en Gandia. En aquesta xarrada es podran visionar les imatges d’un viatge fascinant per alguns dels indrets més bells del planeta com són els Andes i Xile, mentre que parlarà de les seues experiències poètiques, sensuals i assossegades, ja ben conegudes arreu del territori.

Paco farà viatjar als assistents junt amb ell, explicant emocions, vivències i reflexions dels seus dos periples narrats al llibre i també d’altres vivències sempre sobre la bicicleta.

A més, respondrà a totes les preguntes i comentaris que el públic desitge formular-li. Signarà llibres i sense dubte farà gaudir d’una bona estona.

La xarrada es realitzarà el divendres 8 d’abril a les 20,00 h, en la seu social del Club Alpí de Gandia, ubicada Plaça Major num.12 de Beniopa.

Articles relacionats