28.8 C
Gandia
Dissabte, 30 setembre, 2023

Vora 900 esportistes participaran a Gandia en la Lliga d’Handbol Platja

– Gandia acollirà a vora 900 participants de la Lliga d’Handbol Platja el pròxim 4 de juny

– Un total de 30 equips masculins i 30 equips femenins buscaran la classificació per a la Copa Nacional.

– La prova d’handbol platja es durà a terme a la platja de Gandia, a l’altura del Burguer King, durant tota la jornada del diumenge. Començarà a les 9 h i conclourà a les 18.30  hores

El pròxim diumenge, 4 de juny, la platja de Gandia acull la segona fase de la Lliga valenciana d’Handbol platja de la Comunitat Valenciana. Un emocionant esdeveniment que promet ser una experiència inoblidable per als amants de l’handbol i els esports de platja. Així ho han anunciat la regidora d’Esports, Lydia Morant, acompanyada pel vicepresident del Club d’Handbol Gandia, Pau Bonet, i Pepe Hierro, seleccionador de la Federació Valenciana d’Handbol Platja.

Un total de 30 equips masculins i 30 equips femenins, amb vora 900 participants, buscaran la classificació per a la Copa Nacional. “Aquest esdeveniment és una mostra del creixement i la popularitat que ha adquirit l’handbol platja en els últims anys. Estem encantats de presentar una competició d’alt nivell que reunirà els millors equips de la Comunitat, i que any rere any tria la nostra ciutat com a seu indiscutible”, ha expressat la regidora d’Esports.

La competició es durà a terme a la platja de Gandia, a l’altura del Burguer King, durant tota la jornada del diumenge. Els equips competiran en un format de lliga. Una vegada finalitze l’esdeveniment, al voltant de les 20 h, l’equip de la Selecció Valenciana realitzarà un entrenament oficial.

Aquest esdeveniment no sols busca promoure la pràctica de l’handbol platja, sinó també fomentar els valors de l’esport, com el treball en equip, la competitivitat i el respecte. A més, és una oportunitat perquè els aficionats gaudisquen d’un espectacle esportiu en un entorn únic.

“A tots els participants se’ls proporcionarà una botella reutilitzable, fomentant la reducció de botelles de plàstic d’un sol ús. Això és beneficiós tant per als participants com per a l’entorn en general”, ha afegit l’edil.

Morant ha agraït al club local i a la Federació Valenciana d’Handbol la seua implicació en aquest esdeveniment.

Per la seua part, Bonet ha destacat el creixement del club, ja que “com a novetat, aquest any tindrem un sènior femení, que se sumarà als altres quatre que representaran al club, un infantil, un cadet, un juvenil i un sènior, tots ells masculins”. A més, ha fet valdre l’espai de la platja i la logística facilitada pel consistori “per a no haver d’estar muntant i desmuntant porteries, ja que estan fixes”.

Finalment Hierro, en representació de la Federació, ha remarcat el fet de “poder jugar a aquesta platja perquè és un entorn perfecte per a la pràctica d’aquest esport. Estem creixent moltíssim i, en el cas del club local, està cada vegada fent coses més importants en l’àmbit autonòmic”.

Articles relacionats