18.2 C
Gandia
Diumenge, 24 setembre, 2023

Gandia gaudirà de la campanya ‘Generación D’, que impulsa les competències digitals entre la ciutadania

– Els pròxims dies 9, 10 i 12 de juny de 2023 l’espai itinerant “Únete a la Generación D, cada día somos más” visitarà la ciutat a la plaça del Prado

La campanya itinerant que impulsa el desenvolupament de les competències digitals, Generación D, arriba a Gandia. Els pròxims dies 9, 10 i 12 de juny de 2023 l’espai itinerant “Únete a la Generación D, cada día somos más” visitarà Gandia, concretament, a la plaça del Prado.

Cercadors d’internet, xarxes socials, ciberseguretat, gestions en línia… La digitalització forma part del dia a dia. Per això, aquesta experiència ofereix als usuaris multitud de recursos i orientació per al senzill desenvolupament de les seues competències digitals, aplicable a tots els àmbits de la vida quotidiana.

Es tracta d’una campanya en la qual sis autobusos recorreran Espanya amb jocs i activitats que permetran als participants aprofundir en les seues habilitats digitals, traure-les partit i conéixer noves eines que ajudaran a millorar-les.

Els tallers, jocs i activitats estan pensats perquè tota la ciutadania participe en l’experiència, amb especial atenció a aturats, dones de més de quaranta-cinc anys, sèniors… L’objectiu és trencar la bretxa digital i per això l’experiència és totalment gratuïta i té una durada aproximada de 30 – 40 minuts.

Entre les activitats destaca un test autodiagnòstic que permetrà conéixer el nivell dels usuaris en competències digitals. Amb el resultat del test, els participants s’enfrontaran a jocs i activitats d’allò més variats i de tots els nivells: des d’aprendre a fer una cerca òptima en internet fins a fugir de les “fake news“.

A més, també hi haurà una “Scape room‘, activitat immersiva en què els usuaris hauran de posar en pràctica el que han aprés per a resoldre el joc i aconseguir eixir de la sala.

Articles relacionats