VISITA AL PALAU DUCAL, SOPAR, CONCERT I SOLIDARITAT

El Regidor Delegat de Responsabilitat Social i Polítiques amb la Ciutadania de Gandia, Nahuel González, juntament amb el representant de Globalmon, José Luis Ferrer, i l’artista de Gandia, Vicent Savall, ha presentat un esdeveniment solidari que es durà a terme en Gandia el proper divendres i que compta amb el suport de l’ajuntament.

Es tracta d’una acció solidaria que es desenvoluparà al Palau Ducal, a la nit, i tindrà diverses activitats: per una banda, a les 20.30 hores, una visita guiada especial al Palau on es podran visitar sales que normalment no estan obertes al públic en les visites diürnes. Posteriorment s’esdevindrà un concert de música de la mà de Vicent Savall que tindrà lloc a l’església del Palau, un espai que tampoc rep visites habituals dels turistes. Per finalitzar es realitzarà un sopar de gala al pati d’armes del mateix Palau.
El preu del tiquet és de 30 euros per als adults i 10 euros per als xiquets. El recaptat serà en benefici de Globalmon, per a ajudar al projecte d’Escola de Formació Professional. Ferrer apunta que actualment Globalmon compta de pocs recursos i necessiten la col•laboració ciutadana per poder continuar amb les seues actuacions.
Per la seua banda, Savall anima a la gent solidària de Gandia a participar de l’acte i lluitar per la causa que defensa el concert que durà a terme. No dubta que la vetlada serà agradable i en col•laboració amb una tasca molt important.
González assenyala que aquesta iniciativa és important per a conscienciar la ciutadania i contribueix a participar en causes justes com és, en aquest cas, la de Globalmon, i el treball que aquesta entitat desenvolupa al voltant del món.

Et Pot Interessar