15.4 C
Gandia
Dissabte, 10 desembre, 2022

Vilallonga obri la piscina municipal coincidint amb l’entrada a la Fase 3

– La Piscina Municipal a Vilallonga obri les seues portes per a gaudir de l’estiu 2020.

– Des de hui, dia 15 de juny, els usuaris d’aquestes instal·lacions podran gaudir d’aquest espai amb un ús recreatiu.

A causa de la situació de crisi sanitària del COVID19 s’ha actualitzat la normativa marcada pel govern central per obrir les portes de la piscina, i des de l’Ajuntament han tingut, davant les restriccions, que executar una sèrie de millores en el servei.

Des de la Regidoria d’Esports han assenyalat que els usuaris “no es podrà fer ús dels vestuaris, ni de les zones comunes de les instal·lacions, a més a més es limitarà el temps d’estada en aquest espai a un màxim de 3 hores per usuari, per a poder accedir cal sol·licitar cita prèvia al telèfon 607 64 24 67, podeu reservar la vostra cita per al mateix dia i l’endemà. L’aforament màxim per franja horària serà de 75 persones”.

La millora més important pels usuaris és que, presentant el certificat d’empadronament o targeta de la fundació esportiva de Vilallonga de l’any 2019, el seu accés serà gratuït. L’horari serà de 09.00 a 21.00 h, i no es tancara a migdia per a poder donar més cabuda al nombre d’usuaris.

La regidoria d’Esports ha remarcat que “preguem el compliment de les normes als usuaris, per a què puga’m tots gaudir d’aquest espai“.

Articles relacionats