12.9 C
Gandia
Diumenge, 4 desembre, 2022

Cap incident de rellevància amb el nou pla de mobilitat del Centre Històric

 

El regidor delegat de Trànsit i Mobilitat, Nacho Arnau, ha informat que el primer cap de setmana en què el trànsit al Centre Històric ha estat restringit ha transcorregut sense incidents.

Una mesura que, tal com ha recordat l’edil, va comptar amb el vistiplau de comerciants i hostalers de la barriada i que es va posar en marxa per tal d’augmentar l’espai de vianants destinat a la ciutadania, i perquè siga més fàcil respectar el distanciament social. I, d’altra banda, per posar a disposició de bars i restaurants un nou espai per augmentar les seues terrasses i ajudar-los a pal·liar els efectes econòmics negatius de la Covid-19.

Arnau també va remarcar la bona acceptació per part de la ciutadania que durant aquest cap de setmana va poder fer ús de desenes de milers de metres quadrats on els vianants tenen prioritat. “Estem satisfets pel funcionament durant aquests primers dies. No hi ha hagut cap incident de rellevància i els agents s’han limitat a informar els ciutadans de les novetats i els canvis en la senyalització. Esperem que a poc a poc la gent es vaja habituant a aquesta nova situació” i ha finalitzat la seua intervenció recordant que tots aquells que puguen accedir al Centre Històric amb el seu vehicle ho han de fer respectant la limitació de 10 km / h.

Fotografia. Ajuntament de Gandia. Francés

Articles relacionats