11.4 C
Gandia
Diumenge, 27 novembre, 2022

Xeresa fara costat als joves estudiants amb la iniciativa “Xeresa et Beca”

– Amb “Xeresa et beca” 4 joves estudiants treballaran durant els mesos de juliol i agost

Des del moment que es va conéixer que la Diputació no anava a traure la beca per a estudiants “La Dipu et beca”, l’Ajuntament de Xeresa comença a treballar en una alternativa que fora homologa a aquesta, i per això, ha aprovat el programa “Xeresa et beca”. 

La beca tindrà una duració de 2 mesos, juliol i agost i la inversió d’aquesta iniciativa serà amb recursos propis de l’Ajuntament, amb aquest programa quatre joves tindran plaça.

Per portar a terme “Xeresa et Beca” s’ha realitzat un estudi de les necessitats per departaments de l’Ajuntament i així determinar en quins àmbits s’ha de convocar les beques perquè siguen beneficioses per a l’Ajuntament i per al poble. Aquest estudi ha portat al consistori a convocar les següents beques:

– 2 beques per a l’àrea d’educació. S’ha col·laborat amb el CEIP Sant Antoni de Padua i s’ha arribat a la conclusió que és necessari reforçar els xiquets i xiquets que no han pogut seguir el procés educatiu a causa de la pandèmia de la COVID-19. És a dir, dos estudiants d’aquest àmbit donaran classes de reforç a aquest alumnat que més ho necessita.

– 1 beca per a l’àrea administrativa. En aquest cas es buscarà reforçar el personal de l’Ajuntament, principalment el departament d’AODL (agent d’ocupació de desenvolupament local) realitzant tasques administratives amb les subvencions dels plans d’ocupació.

– 1 beca per a l’àrea de serveis socials. La finalitat d’aquesta beca serà la d’atendre a la gent major o amb diversitat funcional en el seu dia a dia.

Les bases per poder participar en “Xeresa et Beca” estaran disponibles en els pròxims dies al portal de transparència de l’Ajuntament de Xeresa.

Articles relacionats