21 C
Gandia
Dilluns, 27 maig, 2024

VIII Mostra de treballs d’Imatge i So del IES Veles e Vents

 

  • El Teatre Serrano acull VIII Mostra de treballs audiovisuals de l’alumnat d’Imatge i So del IES Veles e Vents 

· L’objectiu del certament és promocionar les produccions audiovisuals, d’animació, fotogràfiques i sonores de l’alumnat dels cicles formatius

L’alcalde de la ciutat, José Manuel Prieto, i la regidora de Polítiques Educatives, Carmen Fuster, van acudir ahir de vesprada al Teatre Serrano a la VIII Mostra de treballs dels alumnes d’Imatge i So de l’IES Veles e Vents. Aquest certamen té la finalitat de promocionar les produccions audiovisuals, d’animació, fotogràfiques i sonores que realitza l’alumnat dels cicles formatius d’Imatge i So.

Es tracta d’una mostra que, tot i la situació provocada per la covid-19, va continuar amb la realització dels treballs i enguany reconeix els millors d’aquells que es graduen en cicles formatius d’Imatge i So: els graus superiors d’Il·luminació, captació i edició d’imatge, de So per audiovisuals i espectacles, el d’Animació en 3D i entorns interactius i el grau mitjà de Vídeo discjòquei i so. “Torna aquesta gala amb més força que mai, com a signe de renaixença i també d’eixa recuperació vital, i en tots els sentits, que estem vivint a la nostra ciutat”, va manifestar.

La celebració va reproduir els treballs classificats per categories, els quals van derivar en tres finalistes i una guanyadora. Aquestes obres estaven relacionades amb produccions de curtmetratges, enregistraments musicals en estudi, postproducció de so, animacions en 3D, animacions visuals i fotografies. “Aquesta Mostra evidencia un fet: la unió de la formació, la creativitat i l’exhibició en un mateix patró simbòlic per tal de potenciar tot el talent que té l’alumnat que es gradua en la família professional d’Imatge i So del Veles e Vents“, va assenyalar Prieto.

A més, l’alcalde també va voler destacar la dificultat dels joves per aconseguir una oportunitat laboral d’acord amb les seues capacitats sense haver de deixar el seu entorn social i familiar. “L’objectiu és facilitar als joves que aspiren a entrar en un mercat laboral cada vegada més exigent, les eines per a poder preparar-se. La nostra ciutat i comarca han d’estar en l’epicentre per a generar talent, i promoure que aquest torne a la societat en forma de persones qualificades i preparades per a desenvolupar les noves professions del futur“, va afegir.

Articles relacionats