19.9 C
Gandia
Dissabte, 18 maig, 2024

Classe Magistral gratuïta “Millora del Rendiment Comercial: Optimitzant els Objectius i Incentius Comercials”

La Federació d’Associacions d’Empresaris de la Safor en col·laboració  amb ESIC Business & Màrqueting School i Foment d’Agricultura, Indústria i Comerç de Gandia han organitzat la següent Classe Magistral: “Millora del Rendiment Comercial: Optimitzant els Objectius i Incentius Comercials”. Que tindrà lloc el dimecres, 9 de març a les 19.00 h en Foment AIC Sala Galería de Presidents.

Els objectius comercials constitueixen hui la base fonamental per a consolidar l’assoliment de qualsevol estratègia de vendes. La seua correcta modelització s’ha convertit en un dels elements crítics tant per a les direccions de vendes com per als comercials en la seua relació amb els clients.

No obstant això, el 90% dels models d’objectius i incentius comercials fracassen. Per què fracassen?, Quins són els errors que estan cometent?

Aquestes són algunes de les qüestions que s’abordaran en la Classe Magistral, on s’explorarà aspectes sobre:

Com conceptualitzar, definir, implantar i desenvolupar un correcte model DPOSRV?
Com possibilitar major fòrum i orientació en distribuïdors, comercials i/o clients?
I altres qüestions sobre les grans dificultats d’arrancada, les expectatives dels comercials, els clients i/o distribuïdors i els principis d’obligat compliment juntament amb palanques tàctiques de millora incremental.

Ponent: Javier Molina Acebo.
Membre del Consell EdV d’ESIC i Managing Partner de Gesvelice Net *Partners.

Ha desenvolupat la seua carrera professional ocupant llocs de creixent responsabilitat comercial. Conferenciant habitual en els esdeveniments comercials més representatius com el Fòrum de Direcció Comercial, Hui és Màrqueting, Fòrum Mundial de Direcció i Forces de Venda, ExpoManagement o Fòrum de Directius i autor de nombrosos articles en publicacions d’àmbit nacional i internacional relacionats amb la pràctica comercial i la direcció de vendes.

Ha desenvolupat projectes d’estratègia, sistemàtica, desenvolupament i dinamització comercial per a les principals companyies del
sector retail, assegurances, indústria, serveis, alimentació, farma, banca, utilitiesagro, distribució i energia.

Articles relacionats