18.9 C
Gandia
Dissabte, 20 abril, 2024

Com obtindre ajudes per a digitalitzar la teua pime

– La jornada tindrà lloc el pròxim dia 10 de març a les 09.30 hores, amb un aforament màxim de 100 persones a les instal·lacions d’Urbalab Gandia.

L’Ajuntament de Gandia i FAES (Federació d’Associacions d’Empresaris de la Safor) organitzen, en col·laboració amb l’Oficina Accelera PIME de FEMEVAL, aquesta jornada amb l’objectiu de donar a conéixer a les PIMES i persones autònomes el programa Kit Digital d’ajudes a la Digitalització.

Destinataris

Pimes i autònoms que desitgen digitalitzar la seua empresa, així com empreses que donen solucions de digitalització.

Objectiu

Si eres una Pime o autònom i necessites digitalitzar la teua empresa, en aquesta jornada es presenta les convocatòries existents d’ajudes, i t’aporten informació de com presentar-les per a tindre èxit, amb especial atenció al programa Kit digital, que permet obtindre una subvenció perquè digitalitzen la teua empresa en temes com: Lloc web i presència en Internet, implantació de comerç electrònic, gestió de Xarxes Socials, gestió de Clients, Business Intelligence i analítica, gestió automatitzada de processos, factura electrònica, serveis i eines d’oficina virtual, comunicacions segures o Ciberseguretat. Així mateix, si eres una empresa que aporta solucions digitals per a empreses coneixeràs com poder beneficiar-te d’aquesta convocatòria.

Programa:

09.30 Benvinguda i presentació.

09.40 Programa KIT digital. Oficina Accelera Pime

Ponent: Marcel Cerveró Ferrando. Oficina Accelera Pime Femeval.

10.15 Servei oficina projectes europeus. Servei a empreses i ciutadania. Ajuntament de Gandia

Ponent. Paula Fayos.

10.25 Precs i preguntes

10.30 Fi de la jornada.

Articles relacionats