14.3 C
Gandia
Divendres, 24 març, 2023

Bellreguard promociona les donacions de sang i al mateix temps estimula les compres al comerç local

• L’Ajuntament de Bellreguard i l’Associació de Comerciants de Bellreguard (Acobell), impulsen una campanya amb la qual totes aquelles persones que donen sang rebran un val de 5 euros per a fer compres al poble

L’Ajuntament de Bellreguard i Acobell llancen una iniciativa solidària adreçada a incentivar la donació de sang i que servirà, al mateix temps, per a estimular les compres al comerç local.

Bellreguard donacio sang 1

Serà amb motiu de les successives jornades de donació de sang a realitzar enguany al poble pel Centre de Transfusió de la Comunitat Valenciana. La primera serà el dimecres 16 de març a la Casa de Cultura de Bellreguard, de 17 h a 20.30 h.

Bellreguard donacio sang 2

Tant les regidories de Benestar Social i Hisenda i Promoció Econòmica, com l’associació Acobell, s’han involucrat per tal d’ajudar a fer de les jornades de donació un èxit. Sota el lema ‘Salves vides i ajudes al petit comerç’, la iniciativa consisteix en el fet que totes aquelles persones que acudisquen a donar sang rebran un val de 5 euros per a fer compres en un dels establiments del poble associats a Acobell.
“Amb això aconseguim un doble objectiu: ajudar a augmentar les reserves de sang i tirar una mà al comerç del nostre poble, que és un pulmó de l’economia del nostre poble”, ha assenyalat l’alcalde i regidor d’Hisenda, Joan Marco.

Articles relacionats