9.6 C
Gandia
Dissabte, 28 gener, 2023

Victòria a domicili de l’equip sub14 del Club de Rugbi la Safor

– Els sub14 del Club de Rugbi La Safor vencen a domicili al C.R. La Vila 12 a 33.

– Dissabte passat 17 d’abril els alevins de La Safor van visitar la Vila Joiosa per a complir amb la segona jornada de la represa de la competició.

Els de Gandia van acudir amb un equip minvat per les 5 baixes causades durant la setmana per diversos motius. Encara amb aquest contratemps van saber plantejar un joc basat una vegada més en les individualitats, aprofitant les majors dimensions de la instal·lació vilera, i escapant-se pels laterals del camp, descol·locant la defensa contrària i evitant els placatges del contrari.

Fruit dels atacs de La Safor es van aconseguir tres assajos, un d’ells transformat, que no van tindre resposta més que al final de la primera part amb un assaig no transformat que va marcar La Vila a causa d’un desajustament defensiu de l’equip gandià. La primera part va acabar amb un 5 a 19 que, encara que amb marge escàs, ja feia patent la superioritat dels alevins de La Safor.

En la segona part es van fer diversos canvis per a donar aire als jugadors inicials i també per a donar minuts d’experiència als quals porten menys temps entrenant, fins i tot algun jugador sumava els seus primers minuts en aquest partit. La represa va produir una relaxació de La Safor que va permetre a l’equip viler marcar un assaig sota pals, fàcilment transformat.

Després d’un reajustament en l’alineació, els jugadors més determinants van prendre de nou el comandament en l’atac i van aconseguir marcar 2 assajos transformats. Gràcies als encerts defensius, desmuntant dues jugades de la Vila que quasi van arribar a l’assaig, el marcador va acabar en C.R. La Vila 12 – C.R. La Safor 33.

Es van aconseguir els 4 punts per véncer i 1 punt prima per marcar més de 4 assajos. Els punts sumats deixen als sub14 en segona posició de la competició Sud i amb la pròxima jornada de descans per a recuperar les baixes i reajustar el rendiment de l’equip.

Articles relacionats