8 C
Gandia
Diumenge, 5 febrer, 2023

L’Escola Ciclista Triasport obté 9 podis a la primera prova celebrada a Benimàmet

– La prova va ser organizada per la Penya Ciclista Campanar  i va triar els voltants del velòdrom Lluís Puig a Benimàment

– La Escola del Club Esportiu Triasport va destacar, demostrant les ganes i forces acumulades amb un seguit de bons resultats

LEscola Ciclista Triasport obte 9 podis a la primera prova celebrada a BenimametNo podien començar millor les coses per al Triasport Gandia en la prova inaugural del campionat provincial de ciclisme d’escoles, on els ciclistes del Triasport va aconseguir pujar al podi en nou ocasions en les carreres celebrades aquest passat dissabte en els voltants del velòdrom Luis Puig de Benimàmet.

La vesprada es va iniciar de la millor manera possible amb la victòria del vilallonguer Àlex Moreno seguit del gandià Dani Sánchez en la categoria de promeses.

LEscola Ciclista Triasport obte 9 podis a la primera prova celebrada a Benimamet 1En la categoria de principats va continuar la demostració de l’estat de forma del Triasport amb la victòria d’Andrea Contero de Gandia en la categoria de principiants mentre que el de la Vall Andreu Sansaloni aconseguiria la tercera plaça.

 

 

També a la categoria d’alevins van pujar al podi les ciclistes del Triasport, on Carla Bañuls va vèncer, seguida de la seua companya Carla Martínez, i en la mateixa categoria però de primer any, Irene Flores seria segona.

Escola ciclista triasportD’altra banda a la categoria d’infantils, Paula Esteban seria segona i finalment en la categoria reina d’infantils de segon any la gandiana Aitana Calabuig obtindria l’últim podi de la vesprada amb el segon lloc de dones seguida per Laia Canet en el quart lloc.

Altres resultats importants de l’equip van ser la cinquena posició de Sergio Flores en infantils, Alex Sánchez, Xavier Nogueroles, Sergi Esteban i Nacho Pastor van ser 6, 7, 8 i 9 respectivament en promeses, Aaron Bueno 11 en principiants i Sergi Margarit 9 en alevins.

D’altra banda destacar la gran actuació del valler Aitor Arlandis de l’escola La Valldigna que obtindria el tercer lloc en la categoria reina d’infantils.

 

 

Copa d’Espanya prova disputada a Torredonjimeno

LEscola Ciclista Triasport obte 9 podis a la primera prova celebrada a Benimamet 3D’altra banda el ciclista de la Vall Joan Llacer Fraile va aconseguir acabar per primera vegada una carrera en la categoria semiprofessional sub 23 després d’acabar en el lloc 103 a 12 minuts de Timo de Jong que va ser el vencedor de la prova valedora per a la Copa d’Espanya disputada a Torredonjimeno.

 

La carrera va ser duríssima amb diverses ascensions a ports de primera i segona. Llacer va realitzar un gran treball per al líder del seu equip, Ricardo Zurita, que va obtindre la quarta plaça, demostrant una vegada més els seus valors esportius.

Articles relacionats