10.2 C
Gandia
Dissabte, 4 febrer, 2023

El Voleibol Veles e Vents-Joan XXIII es classifica en primer lloc amb 7 victòries de 7 partits

– Ahir diumenge 18 d’abril, les jugadores del Veles e Vents-J23DcHotelsRaulfisio, van tancar la fase regular de la seua competició Infantil Zonal.

– El Veles e Vents-JoanXXIII va aconseguint la seua 7 victòria consecutiva de l’any contra l’equip castellonenc del Volei Grau.

L’equip grauer amb aquesta victòria per 3-0 aconsegueixen tancar la lliga amb un immillorable balanç de 7 de 7 en victòries, totes elles per 3-0, demostrant d’una banda, el gran nivell de joc de l’equip i per un altre la gran diferència de nivell d’aquesta categoria.

Ara, l’equip del Veles, entra en el moment decisiu de la temporada, en la qual haurà d’enfrontar-se en un encreuament a doble partit a la Iogurtera Polanens. Les dates d’aquests partits seran el pròxim 24 d’Abril a Santa Pola i el 15 de Maig en les instal·lacions del Joan XXIII.

Si l’equip aconsegueix la classificació, s’enfrontarà el cap de setmana del 29-30 de Maig a la fase final d’ascens amb 3 equips més; una fase que per desgràcia i per la falta d’instal·lacions cobertes en el grau, no podrà ser organitzada a la nostra ciutat com desitjava fer la directiva del club.

D’altra banda, els més joves del vòlei Joan XXIII, van reprendre la competició escolar el dissabte al matí passat, en una jornada en la qual es van disputar més de 12 partits en les pistes del centre del grau; amb equips procedents dels diferents clubs i col·legis del Real de Gandia, Oliva, Piles, Gandia o el Grau.

Articles relacionats