26.3 C
Gandia
Dimarts, 3 octubre, 2023

VÍCTOR SOLER ÚNIC CANDIDAT PER A PRESIDIR EL PP DE GANDIA

 

 

• Soler: “La candidatura ha aconseguit conjuminar a tots els sectors, sensibilitats i opinions del Partit Popular de Gandia. Hui aquest jove que va entrar fa ja alguns anys en una seu del PP de Gandia amb l’únic objectiu de treballar per la seua ciutat ha aconseguit, de la mà de tots els afiliats, reunir el suport suficient per a presidir el partit en el qual sempre ha cregut”

• El candidat popular ja havia anunciat a primera hora del matí haver presentat més de 100 avals perquè foren validats pel COC davant el partit en l’àmbit regional.

El Comité Organitzador de l’XI Congrés Local ha proclamat aquest matí a Víctor Soler com a candidat únic per a presidir el PP de Gandia després de constatar que ha sigut l’únic afiliat de l’agrupació local a aconseguir els avals necessaris.

El candidat popular ja havia anunciat, a primera hora del matí d’ahir, haver presentat més de 100 avals perquè foren validats pel COC davant el partit en l’àmbit provincial.

En les seues primeres declaracions després de la decisió del COC Víctor Soler ha volgut destacar que “la candidatura ha aconseguit conjuminar a tots els sectors, sensibilitats i opinions del Partit Popular de Gandia” al que ha afegit que “hui aquest jove que va entrar fa ja alguns anys en una seu del PP de Gandia amb l’únic objectiu de treballar per la seua ciutat ha aconseguit, de la mà de tots els afiliats, reunir el suport suficient per a presidir el partit en el qual sempre ha cregut”.

El candidat Víctor Soler ha volgut agrair a la seua família, amics i afiliats el suport que sempre ha sentit per a afrontar cada pas de la seua carrera política.

“Hui guanya el Partit Popular de Gandia, un partit unit que segueix el seu camí per a recuperar l’Alcaldia de Gandia. La meua candidatura es va marcar com a objectiu que tots els afiliats tingueren la certesa que tots ells seran considerats en la seua persona, en els seus principis i en les seues conviccions, amb lleialtat. I aquesta candidatura única demostra que ho hem aconseguit” ha finalitzat Soler.

Així mateix, Víctor Soler ha manifestat que la seua candidatura segueix oberta a totes aquelles incorporacions que vulguen sumar-se al projecte d’unitat que lidera.

Articles relacionats