20.9 C
Gandia
Dijous, 18 agost, 2022

Victor Soler, portaveu del PP: “Gandia comença l’any amb un nou “Catastrazo” del PSOE”

El partit popular de Gandia ha denunciat que “La socialista Diana Morant i els seus socis de Compromís-Més Gandia-Unida van accedir al Govern de la ciutat prometent una baixada real d’impostos en aquesta nova legislatura. Amb l’inici d’aquest nou any i després de quasi 7 mesos de govern, hem vist que aquesta baixada és irreal”.

Aquest matí el regidor d’Hisenda ha anunciat que el govern socialista en funcions de Pedro Sánchez torna a augmentar en un 3% el cadastre als ciutadans. Aquesta mesura es compensarà amb un 3% d’una baixada en el tipus impositiu de l’IBI. Per el què els populars diuen “que en resum no és una baixada dels impostos com van prometre, sinó que és una compensació entre cadastre i IBI. És veritat que el ciutadà no notarà en la seua butxaca aquest nou “Catastrazo” de Sánchez però és fals que existisca una baixada real d’impostos perquè el ciutadà continuarà pagant el mateix, no pagarà menys i l’administració continuarà recaptant el mateix”.

Davant aquesta situació el Partit Popular “lamentem que Diana Morant en lloc d’abaixar els impostos com va prometre, es dedica a fer compensacions perquè no es note el Catastrazo de Pedro Sánchez”.

S’ha anunciat un ple extraordinari per a la setmana vinent, on els populars han assenyalat “que igual que vam fer l’any passat, tornàrem a votar a favor d’aquesta compensació del 3% perquè els ciutadans no paguen més, però li recordarem a l’alcaldessa de Gandia i al Govern de la ciutat i al central, que no se’ls esmenta als gandians i complisquen amb la seua promesa d’abaixar els impostos. Una reivindicació que des del Partit Popular continuarem reivindicant durant tota la legislatura”.

Articles relacionats