15.7 C
Gandia
Dilluns, 27 març, 2023

El ciclista Miquel Faus canvia d’equip en l’objectiu de passar al ciclisme professional

El ciclista de Palma de Gandia Miquel Faus correra la present temporada amb l’equip xativí GSport en la categoria elit del ciclisme espanyol després de les últimes temporades en l’esquadra gandiana Ginestar.

Faus als seus 22 anys és ara per ara el ciclista més avantatjat de la comarca en la modalitat de carretera on ha sigut un dels més importants pilars del seu antic equip on va aconseguir prou d’èxits. A la fi del passat any el palmenc ja va competir en la volta a Galícia amb el Gsport a més de fer unes quantes carreres de ciclocròs amb la vestimenta del seu nou equip.

Ara ha decidit canviar d’aires, ja que en declaracions de Faus, “el Gsport té un millor calendari per a mi en elit i aquest ha sigut el principal motiu pel qual he abandonat l’equip de Pascual Orengo”. “Aquesta temporada amb el Gsport intentaré estar davant en la Copa d’Espanya on tinc el meu principal objectiu. Disposaré d’un bon equip encara que per a això hauré de demostrar moltes coses”.

La temporada s’iniciarà a principis del mes de febrer a Madrid i acabarà a la fi del mes de setembre. Una extensa temporada on es correrà per terres espanyoles i alguna prova a l’estranger amb una estructura considerada com una de les millors del panorama nacional i que enguany s’ha reforçat amb el de Palma de Gandia i un sud-africà.

En quant saltar al professionalisme, el de Palma, ja es troba en l’últim esglaó per a arribar, Faus apunta “que per a arribar cal tindre resultats i una mica de sort encara que no em lleva el cap en aquests moments córrer entre els millors”.

Articles relacionats