17.5 C
Gandia
Diumenge, 26 març, 2023

VÍCTOR SOLER ELEGIT PRESIDENT DEL PARTIT POPULAR DE GANDIA

– Els afiliats també voten a favor de la llista dels 21 vocals electes del Comité Executiu.

– L’XI Congrés del Partit Popular ha comptat amb la presència del President Regional Carlos Mazón, del President Provincial Vicent Mompó, així com la presència de la Diputada Nacional Belén Hoyo, el Senador Fernando de Rosa, així com diputats autonòmics i càrrecs populars d’altres municipis i la Safor.

IMG 20220122 WA0059

Víctor Soler ha sigut elegit com a nou President del Partit Popular de Gandia amb el 97,2% dels vots en l’XI Congrés Local del Partit Popular de Gandia que s’ha celebrat aquest dissabte 22 de gener. Una aclaparadora majoria dels afiliats han triat a Víctor Soler, únic candidat que es presentava, per a dirigir el rumb del partit després de prop de 10 anys sense celebrar el Congrés Local.

Així mateix, els afiliats han votat a favor de la llista de 21 vocals electes del Comité Executiu proposada per Víctor Soler i que està format per les següents persones: Vicente Rocher, Vicent Gregori, Mari Carmen Vidal, Ana Penalba, David Ronda, Pablo AlmiñanaDani Terrades, Salva  Climent, Sergio Plata, Emi Climent, Alfonso Tormo, Salvador Soler, Pilar GaviláJuan Arturo Martí, Vicente Pastor, Óscar Climent, Lola Sabater, Carlos BoltaJavi Sendra, Lucia Bañuls, Ximo Faus.

Víctor Soler estarà acompanyat en el Comité Executiu per Vicent Gregori com a Secretari General, Mari Carmen Vidal com a Coordinadora General i set sotssecretàries que conjuminen experiència i joventut amb l’objectiu de revitalitzar el partit, així destaquen la Sotssecretària d’Acció Territorial que tindrà com a principal objectiu dinamitzar l’activitat en els diferents barris de la ciutat per a a arribar a tots els veïns i d’altra banda la Sotssecretària de Política Sectorial que serà l’“autèntic govern en l’ombra” tal com ha afirmat el flamant President.
Víctor Soler ha animat a tots els afiliats a continuar construint un partit de portes obertes que permeta incloure a les persones que construeixen Gandia dia a dia. Així, ha afirmat que “som el partit que més s’assembla a Gandia, als seus anhels i il·lusions, als seus
desitjos i inquietuds. Joves, aturats, agricultors, pensionistes, professors, metges, gandians que volem treballar per Gandia”.

Articles relacionats