17.1 C
Gandia
Dissabte, 9 desembre, 2023

Vicky Foods inaugura un centre d’innovació per liderar la investigació nutricional i de salut

L’empresa d’alimentació Vicky Foods ha inaugurat un centre d’innovació en el que ha invertit 6,5 milions d’euros per desenvolupar investigació nutricional i salut i a més per la innovació tecnològica. El centre està ubicat a Vilallonga, disposa de 9.500 m² i l’equip humà està format per 150 professionals interns i externs.

La representació del Govern Autonòmic va recaure en la vicepresidenta, portaveu i consellera d’Igualtat i polítiques inclusives de la Generalitat Valenciana, Mónica Oltra que va a estar a companyada pel conseller delegat de Vicky Foods, Rafael Juan, així com representants polítics d’altres municipis de la comarca i la Diputació de València.

L’alcaldessa de Gandia, Diana Morant acompanyada pel vicealcalde, Josep Alandete i altres membres de la corporació municipal tambè han assistit aquest matí a l’acte d’inauguració del Centre d’Innovació de Vicky Foods.

Després de la visita a les instal·lacions, Morant ha destacat la importància del principal grup empresarial de la comarca. “Tots sabem la importància que té Vicky Foods en la consolidació d’una indústria absolutament innovadora, moderna i avantguardista, fonamental per a la Comunitat Valenciana. I, també, com un dels principals motors econòmics de Gandia i la comarca de la Safor”.

“Les empreses són les encarregades, en l’actual societat, de generar riquesa i llocs de treball. Com a administració, estem creant les condicions òptimes perquè empreses fortes, com Vicky Foods, decidisquen apostar per Gandia en els seus projectes d’innovació i plans d’expansió. Aquest és el camí que ha de seguir la nostra economia, el qual no és altre que la innovació permanent i l’aposta per la internacionalització”.

Articles relacionats