23.2 C
Gandia
Dijous, 8 juny, 2023

Vicente Rocher rep el títol de Fill Predilecte de Gandia

El saló de plenaris de l’Ajuntament de Gandia va acollir ahir a la vesprada l’acte de nomenament de Vicente Rocher com a Fill Predilecte de la ciutat de Gandia.

En l’acte van estar presents els representants de la corporació municipal encapçalats per l’alcalde José Manuel Prieto; els Fills Predilectes Pascual Molina i Josep Gomar; l’exalcaldesa Pepa Frau i l’exalcalde Arturo Torró; familiars dels Fills Predilectes a títol pòstum així com representants dels Cossos i Forces de Seguretat, del teixit associatiu, empresarial i social de Gandia.

Vicente Rocher Font nascut el 3 d’octubre de 1948 a Gandia. Casat amb Rosabel Ferri Damunt i pare de Vicente Rocher Ferri, va començar a treballar com a químic, als 23 anys, en Hostil, S.L. (Central Hortofructícola de Xeresa) i posteriorment en Productes Vital – Carlos Schneider i en Fruits i Sucs SA. Actualment, està jubilat, però al llarg de la seua vida ha desenvolupat diferents càrrecs i activitats en entitats i col·lectius socials, culturals i festius de la ciutat.

Sobre la figura del nou Fill Predilecte, l’instructor de l’expedient, Joan Carles Faus ha volgut destacar que “Potser res haguera passat si no li fem aquest reconeixement honorífic, i menys que ningú ell l’haguera trobat a faltar. Però toca rescatar, valorar bé i distingir el protagonisme discret, però influent on reflectir-nos com a societat, deixant constància de l’essencial que resulta aquesta contribució per a la Gandia de la qual gaudim hui i per a fer la ciutat que anhelem”.

Després dels discursos dels portaveus dels partits polítics que conformen la corporació municipal de Gandia, l’alcalde José Manuel Prieto, ha volgut destacar el seu compromís cívic, social i polític incidint en el fet que “per damunt de maneres de pensar, de creences, i de sigles, l’èxit més gran col·lectiu de Gandia, és saber anteposar sempre la ciutat a la resta i Vicent és dels homes que ha sembrat concòrdia i convivència”.

Durant la seua intervenció l’alcalde ha fet un repàs a la seua intensa labor social afirmant que “Vicent és, per damunt de totes les coses, un home de Gandia que ha treballat tota la seua vida sense esperar res a canvi” i afegia que aquest reconeixement suposa fer valdre “la dedicació i el treball d’un home orgullós del lloc en el qual viu, amb l’ànima de la seua estima entusiasta per Gandia, la seua contribució a la ciutat, i el seu caràcter, que ja porten el nom de la ciutat”.

“La història sempre s’escriu amb noms propis i el teu és un d’ells. Gràcies, Vicent, per la teua dedicació a la ciutat. L’enhorabona pels teus valors, la teua petjada i la teua força” va finalitzar l’alcalde.

Articles relacionats