23.2 C
Gandia
Dijous, 8 juny, 2023

Gandia acull el Campionat Autonòmic de Gimnàstica Rítmica femení aquest cap de setmana

– L’esdeveniment començarà el diumenge 26 a partir de les 9.30 h i fins a les 18.30 h al poliesportiu Municipal

– S’esperen al voltant de 235 gimnastes femenines de tota la Comunitat Valenciana

La regidora d’Esports, Lydia Morant, juntament amb la presidenta i directora tècnica del Club de Gimnasia Rítmica Vida Gandia, Alicia Salcedo, han anunciat aquest matí el Campionat Autonòmic de Gimnàstica Rítmica que tindrà lloc aquest cap de setmana al Poliesportiu Municipal.

El club estarà representat i tindrà participants de l’escola i de competició federativa, sent a més aquesta competició classificatòria per al Campionat Nacional Base de Pamplona del 18 al 23 d’abril. “Aquest esdeveniment començarà el diumenge 26 a partir de les 9.30 h i fins a les 18.30 h. L’Ajuntament continua estant al costat del club en aquest tipus de competicions on la logística és molt important i desitja molta sort a les participants”, ha apuntat Morant.

Per la seua part, Salcedo ha explicat la part tècnica del campionat: “A la fase provincial ens vam classificar en molt bon lloc i les expectatives són molt bones per a l’autonòmic, esperem que estiguen les tres representants (una cadet i dos infantils)”.

Al campionat d’aquest diumenge hi haurà una participació massiva. S’esperen al voltant de 235 gimnastes femenines, ja que la prova masculina ja es va celebrar. “Espere que acudisca molta gent perquè el nivell a la Comunitat Valenciana és molt elevat. Tenen i tenim mèrit de poder passar al Nacional i si allí representem bé a Gandia molt millor”, ha conclòs Salcedo.

Articles relacionats