23.2 C
Gandia
Dijous, 8 juny, 2023

La ruta dels Borja té docusèrie

El regidor delegat de turisme, Vicent Mascarell ha comparegut aquest matí en roda de premsa amb Miguel Ángel García per presentar una iniciativa en matèria turística destinada a fer valdre l’entorn amb l’excusa de la Ruta Borja que discorre entre Xàtiva i Gandia. Un recorregut de prop de 70 quilòmetres entre tots dos municipis que compta ja amb una docusèrie de quatre capítols (un per cada etapa) que recull el trajecte i que ha estat presentada i locutada pel mateix García. Els teleespectadors la podran veure a partir d’aquest divendres a TeleSafor.

“L’any Borgià ens ha donat moltes oportunitats i hem aconseguit generar productes que han vingut per quedar-s’hi” ha explicat Mascarell qui ha destacat que “es tracta d’una nova eina per arribar a l’usuari en línia i intentar generar curiositat a partir de l’experiència visual”.

En últim lloc, Mascarell ha volgut agrair a tots els municipis i professionals que han col·laborat a l’hora de la realització d’aquest nou producte.

Per la seua banda, Miguel Ángel García ha contat que aquesta ruta i la docusèrie té com a objectiu “commemorar la imatge dels Borgia, però és molt més: és la nostra gastronomia, la flora, la fauna, l’orografia a més de valorar la nostra forma de vida. Són aspectes que s’afegeixen a la ruta on trobem persones que ens narren anècdotes i històries que ens serveixen per a conéixer la nostra història i perquè som com som i com vivim”.

García ha convidat a la ciutadania que “sintonitze TeleSafor i visquen aquest recorregut, les Comarques Centrals, la història, la natura i moltes històries més amb nosaltres”.

Articles relacionats